Kullan hinta nyt

Kultaa ostetaan ja myydään päivän hintaan riippuen kullan karaattimäärästä. Kullanhinta.com:ssa löydät nopeasti ja vaivattomasti parhaan kullan hinnan!

Kun kullan myynti tulee ajankohtaisesti on hyvä tehdä kullan hintavertailu eri kullanostajien ostohinnoista ennen myyntipäätöstä. Kullan hinta, kullasta maksettava grammahinta ja kullan ostoehdot voivat erota paljon eri kullan ostajien välillä. Yksittäinen kullanostaja ei vältämättä tarjoa parhainta hintaa kaikista karaattipitoisuuksista. Osa kullan ostajista voivat tarjota myös erilaisia bonuksia ja etuja heidän asiakkailleen.

Suomessa on helppoa ja vaivatonta myydä kulta rahaksi. Voit myydä kullan ostajille esim. kaikki vanhat, rikkinäiset, tarpeettomat, parittomat tmv. kultakorut joilla sinulla ei ole enää mitään käyttöä. Kultaesineiden kunnolla ei ole mitään väliä. Kullan ostajat toimittavat kaikki ostamansa kultaesineet ns. romukultana edelleen kullan käsittelylaitoksiin joissa niistä erotellaan puhdas kulta, muut mahdolliset seosmetallit sekä muut ainekset. Puhdas kulta sulatetaan sitten uudelleen käytettäväksi esim. koruihin, kultalaattoihin tai lääketieteelliseen käyttöön.

Me autamme sinua löytämään parhaan kullan hinnan tarjoamalla mahdollisuuden verrata kullan ostajien ostohinnat.

Kullan hinta määräytyy kullan maailmanmarkkinoilla. London Bullion Metal Association (LBMA) julkaisee puhtaan 24 karaatin kullan hinnan (pitoisuus 999.99) joka arkipäivä kello 12.30 ja 17.00 Suomen aikaan. Kullan maailmanmarkkinahinta ja dollarin kurssi määrittää luonnollisesti myös Suomen kullan hinnan. Usein kullan hinta lasketaan dollareissa per oz t. Oz T on Troy Ounce joka vastaa 31.1 grammaa. Dollarin kurssi vaihtelee myös päivittäin.

Kullanostajien ostohinnat